Personuppgiftspolicy

Kunddata

INKPRO behandlar all kundinformation/data konfidentiellt och delar inte på något sätt denna med tredje part. Vi registrerar dina personuppgifter enbart i syfte att leverera varor till dig. När vi registrerar personuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer, e-postadress, momsnummer via vår hemsida, ser vi till att detta alltid sker med ditt uttryckliga medgivande. Således är du informerad om exakt vilken information som registreras och varför.


Informationsplikt

Som kund hos INKPRO kan du alltid få en kopia av din orderbekräftelse. Kontakta bara vår kundtjänst på kundservice@inkpro.se eller tel. 010-199 2571


Loggstatistik

INKPRO använder loggstatistik för att förbättra användbarheten av vår webbplats. Till exempel för att generera olika typer av statistik.


Säkerhet

Alla kortbetalningar går via INKPROs betalningspartner Wannafind (PCI-certifierade av Fort Consult) som uppfyller informationssäkerhetsstandard PCI DSS för hantering av kortinformation.

Dessutom skyddas all information mellan kunden och INKPRO, samt INKPRO och betalningspartnern Wannafind, av TSL (tidigare kallad SSL). TSL, som står för Transport Layer Security, används i säker HTTPS, Hyper Text Transfer Protocol Secure, för att kryptera data mellan kunden och företaget.

INKPRO följer Personuppgiftslagen (PUL) http://www.datainspektionen.se/lagar-och-regler/personuppgiftslagen/


Cookies

En cookie är en benämning för det förhållande att en användares beteende på ett nätverk registreras hos användaren själv (på användarens hårddisk). På så sätt vet servern vem användaren är vid användarens nästa besök. Vi lagrar inte känslig information i en cookie, utan information om användarens beteende på en webbplats. Till exempel ett angivet namn i samband med inloggning etc.

Du kan ställa in din webbläsare så att den meddelar dig när du får en cookie, eller så kan du välja att stänga av cookies helt och hållet. Du kan när som helst ta bort sparade cookies på följande sätt: I Internet Explorer 5.x tar du bort cookies under menyn 'Verktyg'> 'Internet-inställningar'> 'Ta bort Cookies'.

INKPRO använder cookies för att optimera webbplatsen och dess funktion. Det förbättrar användbarheten eftersom webbplatsen själv minns även vilka varor du tidigare har beställt samt dina personuppgifter.


Dataansvarig

INKPRO är ansvarig för alla uppgifter ang. www.inkpro.se


Lagring av registrerad information

Informationen lämnas inte ut till tredje part. Som registrerad har du alltid möjlighet till insyn och du kan invända mot registreringen i enlighet med bestämmelserna i Personuppgiftslagen. Personuppgifter överförs inte krypterade, och lagras heller inte i krypterad form.


Varumärken

INKPRO är ett registrerat varumärke. Produkt- och företagsnamn på vår hemsida kan vara registrerade varumärken och skyddade företagsnamn. Dessa används endast för identifiering av produkter.


Nedladdning/Kopiering

Nedladdning eller kopiering av bild- och/eller textmaterial är inte tillåtet.