Alltid låga priser på bläckpatroner
Här får du varken bus eller godis, men i gengäld GRATIS LEVERANS för köp över 500 kr.

Spara pengar och hjälp miljön

UTAN att kompromissa

med kvaliteten

Se alla frågor och svar

KLICKA HÄR

Miljötoner och bläckpatroner

Hos INKPRO är vi intresserade av miljön och tar vårt miljöansvar på allvar. Detta innebär att vi har introducerat ett nytt hållbart och miljömedvetet återvinningsprogram av toners och bläckpatroner med KODAK: s återanvända toner & bläckpatroner i vår produktportfölj.

KODAK-tonerns program är baserat på originaltoners och originalbläckpatroner från större skrivarmärken som HP, Canon, Brother, Epson och Samsung. De originala kassetterna har återvunnits, och de är därför mindre skadliga för miljön, som t.ex. att det inte behövs producera nya plastkassetter för bläck och toner innehåll.

Läs mer om KODAK-miljötoner-programmet - Klicka HÄR

KODAK miljövänliga toner är ISO 14001:2015 miljöcertifierat

MILJÖBLÄCK

Miljötoners

Om KODAKs miljöprogram

KODAKs miljöprogram är ett modernt och hållbart sätt att hantera använda tonerkassetter och bläckpatroner, vilket hjälper dig att minska miljöpåverkan. En del av miljöprogrammet är att våra kunder skickar de ursprungliga och återvunna bläckpatroner tillbaka till INKPRO för att återvinnas. Detta görs i ett kostnadsfritt returkuvert, som vi bifogar när du köper miljö bläckpatroner från INKPRO. Det finns en 3-årig KODAK-produktgaranti på de omtillverkade tonerkassetterna och 2 år på bläckpatronerna. Din skrivares garanti bibehålls när du använder KODAK: s miljöprodukter.

KODAK: s miljövänliga bläck och toners varierar i pris mellan våra original och kompatibla bläckpatroner. Lådorna för KODAKs miljöprodukter är tillverkade av FSC-certifierat material och är därmed hållbara. Läs mer om FSC.org här. Dessutom produceras KODAK: s miljöserie enligt ISO 14001: 2015-certifierade ”Environmental management systems” certificerade förhållanden.

 

KODAK: s miljöskrivarkassetter

KODAK: s återtillverkade tonerkassetter har testats och verifierats för att säkerställa att utskriftskvaliteten och antalet sidor som kan skrivas ut är desamma som motsvarande originalprodukt. De återproducerade tonerkassetterna ger dig ett pålitligt och miljövänligt alternativ som minskar skrivarens driftskostnader.

Produktionen sker i England under höga kvalitetsstandarder för att säkerställa en konsekvent utskrift av bilder. Det inkluderar också omfattande chiptestning, vilket garanterar 100% skrivarigenkänning. Genom att återvinna skrivarkassetter från vårt miljöprogram hjälper du till att skydda miljön och bidra till en mer hållbar produktion av förbrukningsvaror för skrivare.

 

KODAKs historia

KODAK har en lång historia av att producera kvalitetsprodukter från slutet av 1800-talet, då den första KODAK-kameran uppfanns. Idag är KODAK-varumärket ett av de mest kända märkena i hela världen. KODAK-varumärket producerar allt från fotopapper till industriell digital tryckteknologi.