Alltid låga priser på bläckpatroner

Frågor om reklamation

Tillbaka till "Frågor och svar". klicka HÄR

Frågor om reklamation

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om reklamation och ångerrätt. Om du inte hittar svaret på din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss.


Klicka på den fråga du har:


Fråga: Jag har fått fel vara! Vad gör jag nu?

Svar (1): Kontakta oss via chatt-rutan i hörnet av skärmen eller skicka ett mail till kundservice@inkpro.se och ge oss ditt ordernummer / den email-adress som du använde när du la din beställning, så hjälper vi dig. Du kan även ringa oss på telefon: 010-199 2571 (mellan kl. 08.30-15 på vardagar).

Svar (2): Om du vill skicka tillbaka dina produkter till oss så kan du eventuellt köpa en returetikett för 49 kr HÄR. Returetiketten blir därefter skickad till dig på email i PDF-format. Denna ska du skriva ut innan du kan använda den.


Fråga: Hur reklamerar jag en vara?

Svar (1): Vid reklamation var vänlig läs igenom och fyll i detta formulär som ska bifogas med reklamationen. Om du har returnerat en vara p.g.a. ånger eller reklamation får du alltid ett e-postmeddelande när vi har mottagit din vara. I mejlet får du information om nästa steg i behandlingen av din ånger/reklamation. (Ps. vi lever på glada kunder :-)).

Svar (2): Du kan också läsa i våra handelsvillkor om dina rättigheter som konsument enligt Reklamationsrätt / Tvist / Ångerrätt / Återbetalning vid ångrat köp. Klicka här: Handelsvillkor.


Fråga: Jag har beställt fel vara, kan jag returnera den?

Svar: Om förpackningen är obruten så kan du använda dig av ångerrätten i 14 dagar. Därefter ber vi dig kontakta vår kundservice på mail: kundservice@inkpro.se, telefon: 010-199 2571 eller i chattrutan i hörnet av skärmen för mer information.


Fråga: Vart skickar jag mitt returpaket?

Svar (1): Du skickar ditt returpaket till följande adress:
Bring AB
INKPRO.SE
Bordsvägen 3
556 52 Jönköping

Svar (2): Du kan också köpa en returetikett från oss för 49 kr, du hittar den här: Returetikett.
Observera att denna skickas till dig på mail i PDF-format och därför behöver skrivas ut innan du kan använda den.

Ps. Paketen skickas från vår adress i Jönköping till vårt centrallager en gång i veckan, så det kan gå 1-2 veckor innan vi mottar ditt paket och behandlar det.