Alltid låga priser på bläckpatroner

Frågor om KODAK-miljöpatroner

Här kan du hitta svar på de vanligaste frågorna om KODAK Miljöprogrammet. Om du inte hittar svaret på din specifika fråga är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss.

Med vänliga hälsningar
Kundservice
Inkpro.se


Fråga: Vad går ert KODAK miljötoner- program ut på?

Svar: KODAK: s miljöprogram för toner och bläckpatroner är ett modernt och hållbart sätt att hantera dina använda tonerkassetter och bläckpatroner, vilket hjälper dig att minska miljöpåverkan.

En del av miljö-programmet är att våra kunder skickar tillbaka de ursprungliga och återvunna bläckpatronerna för att återvinnas på nytt. Detta görs i kostnadsfria returkuvert, som vi bifogar när du köper miljöbläckpatroner från INKPRO.


Fråga: Är det garanti på era KODAK miljö bläckpatroner?

Svar: Ja, det finns en 3-års garanti på KODAK miljötoners och 2 års garanti på KODAK miljöbläckpatroner. På samma sätt upprätthålls din skrivargaranti när du använder KODAK miljöskrivarkassetter.


Fråga: Vilka miljöcertifieringar har era KODAK miljöprodukter?

Svar: KODAK miljö-produkterna är producerade under ISO 14001:2015’s miljöcertifiering. Kartongerna till KODAK miljö-toners är också framställt av FSC.org (Forest Stewardship Council)- certifierat material.


Fråga: Hur produceras era KODAK miljö-patroner?

Svar: Det produceras i England under höga kvalitets och ISO 14001:2015 miljö-standarder.


Fråga: Hur hjälper jag helt konkret miljön genom att köpa era KODAK miljötoners?

Svar: För varje KODAK miljötoner du köper hos oss, sparar du miljön för 3,8 liter olja i produktionen av en ny tonerkassett.


Fråga: Har miljö-produkterna från KODAK en sämre kvalitet än originalprodukter?

Svar: Nej, det har de inte. KODAK är känt som ett av världens ledande producenter inom bildframställning.

Produktionen föregår i England under höga kvalitetsstandarder för att säkra konsistenta utskrifter av bilder. Detta inkluderar också utförliga chip-test, som säkrar den högsta grad av skrivar-igenkännelse.